Westpole technologies

 

Jag har jobbat med IT hela mitt liv. Jag har alltid varit intresserad av hur informationsteknologin kan förbättra vårt samhälle. Jag har arbetat som konsult, skrivit utbildningsmaterial för så väl IT relaterat som för att träna den mentala hälsan. Jag har startat och drivit företag under IT boomen, sålt företag, m, m. Jag har arbetat inom en av Sveriges största banker i över 20år, där jag bla fick presentera Bitcoin för så väl IT som affärsledning. Jag kan det mesta om att få processerna runt IT att fungera inom större företag, samt det mesta kring olika regelverk kring AML, GDPR, etc…

Westpole är ett helt idiellt påhitt som samlar mina idéer och tokigheter kring IT och framför allt Bitcoin. Istället för att lägga tid på att driva företag – så har använder jag Westpole som om det vore ett företag. Via det kan jag hjälpa behövande helt utan att behöva tänka på ekonomi eller administration.

Via Westpole utmanar jag mig själv i att behålla kunskaper kring att kunna hantera allt ifrån websidan front-end till backend med bitcoin/lightning/Liquid betallösningar. Jag har hållit och håller gärna föreläsningar, utbildningar och presentationer kring tekniken, helt idiellt.

https://westpole.tech